Dunakanyar Vásárlói Klub


Név:
Apróka Flabélos szalon
Ajánlat érvényes: 2014. november 2., vasárnap - 2014. december 3., szerda-ig

Apróka FLABéLOS szalon

BEMUTATJUK ÚJ GÉPEINKET:

OTO E-Shape - a jó emésztésért és a zsírpárnák csökkentéséért

Fogyni vágyóknak, különös tekintettel a hastájékra, mert hatékonyan tonizálja és formálja a hasizmokat, karbantartja a deréktájat, és segít a szép (tónusos és vékony) testkontúr kialakításában.

Oto Adore Foot- a kompakt és imádnivaló otthoni lábmasszőr

Álló- vagy ülőmunkát végzők számára hasznos, hiszen a végtagok jó vérkeringésének fenntartásában nyújt segítséget, így megszüntethetjük a zsibbadást és a fáradtságot. Felfrissíti és energetizálja a fáradt, elgémberedett lábat. Általános jó közérzet elérésére ajánljuk, mert beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

OTO Swing – a passzív aerob edzőgép és hatékony relaxációs segédeszköz

Mozgáskorlátozottaknak, fekvőbetegeknek, mert használója testét annak erőkifejtése nélkül, azaz passzívan mozgatja át, javítva így a keringést és a sejtek oxigénellátását, a közérzetet és az erőnlétet.

OTO Elektro Therapad - az idegstimulálás és vérkeringés fokozás hatékony eszköze, nem csak cukorbetegeknek!

Fájdalommal élőknek a tünetek enyhítésére, gyógyszer és beavatkozás nélküli fájdalomcsillapításra, keringési problémákkal rendelkezőknek a vénás visszaáramlás segítésére. Az alsóvégtagi fekélyek és az amputáció megelőzésére, stroke utáni kezelésre.


A gépeket kipróbálhatja és megrendelheti az Apróka Flabélos Szalonban
Vác, Deákvári főtér 24. H-P 8-18h
Időpont egyeztetés: 27/302-748

Elérhetőségek:
Apróka FLABéLOS szalon BEMUTATJUK ÚJ GÉPEINKET: OTO E-Shape - a jó emésztésért és a zsírpárnák csökkentéséért Fogyni vágyóknak, különös tekintettel a hastájékra, mert hatékonyan tonizálja és formálja a hasizmokat, karbantartja a deréktájat, és segít a
Telefon: 27/ 302-748